ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.12

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ZOUGLA ΜΕ ΔΕΙΓΜΑ 25500






Βραχεία κεφαλή παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας στην κούρσα για την εκλογική διαδικασία της 17ης Ιουνίου, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της τρίτης κατά σειράς ανοικτής διαδικτυακής ψηφοφορίας της zougla.gr (μεγάλο δείγμα) για την παρούσα προεκλογική περίοδο.

Η δημοσκόπηση σε δείγμα (885 ατόμων) αποτύπωνε το προβάδισμα της ΝΔ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η μεγάλη (25.568), που δημοσιεύτηκε την Κυριακή, δίνει την πρωτοκαθεδρία στο κόμμα της Αριστεράς. Επίσης, στη μικρή δημοσκόπηση καταλληλότερος για πρωθυπουργός αναδεικνυόταν ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ στην παρούσα ο Τσίπρας καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Πρόκειται για αντιφάσεις που οφείλουμε να τις επισημάνουμε. Είναι η πρώτη φορά, όλα αυτά τα χρόνια διαδικτυακών δημοσκοπήσεων της Ζούγκλας, που καταγράφεται μεγάλη ρευστότητα και παρατηρείται συνεχής κινητικότητα των μετακινούμενων ψηφοφόρων.
zougla

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο επομενο "επιστημονικο" γκαλοπ να του δωσουν ποσοστα τσαουσεσκου μια και ειναι και ομοσταυλοι ιδεολογικα.

ΥΓ Θα εχουν και το ιδιο τελος...