ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.6.12

Γιατί κύριε δεν επεμβαίνει ένας Εισαγγελέας;Γιατί;


                                  το διαφημιστικό σποτ της Ν.Δ.
Το 'παμε πολλές φορές πως μέχρι να γίνουν οι εκλογές θα ακούσουμε και θα δούμε παπάδες στην ύστατη προσπάθεια του δικομματισμού να κρατήσει τον κόσμο στο μαντρί του.
Δεν φανταζόμασταν όμως ότι θα ξέπεφταν τόσο χαμηλά.Ούτε ίχνος τσίπας;
Δεν έχουν ακούσει για παιδιά που πεινάνε;Την έκθεση της UNICEF  για τη φτώχεια δεν τη γνωρίζουν;
Δεν τους έφτασε το ξεβράκωμα της 6ης Μαϊου και συνεχίζουν ακάθεκτοι για τον πάτο;
Την ώρα που παίζεται αυτό το ηλίθιο σποτ καλώς ή κακώς η χώρα μας είναι στο ευρώ.Συνεπώς κάποιοι με ονοματεπώνυμο διαδίδουν καραμπινάτα ψευδείς ειδήσεις!!!! και παίζουν σαφέστατα με τα παιδιά μας ξεπερνώντας κάθε όριο ηθικής!
Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας σ' αυτή τη χώρα,που να βλέπει τηλεόραση;Αλλά ξεχάσαμε η Δικαιοσύνη είναι τυφλή!Εστω το ΕΣΡ γιατί δεν επεμβαίνει;Ακόμα ακόμα κι ο ΣΥΡΙΖΑ,που κατά βάση στους ψηφοφόρους του στοχεύει ο χαμηλής νοημοσύνης  εμπνευστής της αθλιότητας γιατί δεν αντιδρά;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Κύριε : η Κυρία Μπακογιάννη και ο Κύριος Χριστοφοράκος τής Ζήμενς είναι Απόφοιτοι τού Γερμανικού Κολλεγίου τής Αθήνας ; Γιατί αυτό δεν το λέει η ΝΔ σε ένα διαφημιστικό της ; (το βλέπουμε με μία απλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο).

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Κύριε να μη σκεφτεί ο Λαός μας ότι οι Τραπεζίτες κρατάνε στο χέρι την ΝΔ γιά να τούς υπηρετεί αφού η ΝΔ χρωστάει κάπου 200.000.000 Ευρώ στις Τράπεζες.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Κύριε τόσα χρόνια η ΝΔ δεν έλεγε στον Λαό μας ότι από την Τράπεζα τής Ελλάδος ανήκει μόνο το 6% στην Ελλάδα ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Κύριε δεν βλέπουμε ότι κάτι θα συμβεί γενικά με το θέμα Ευρώπη και Ευρώ άσχετα από εμάς ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Κύριε οι Καρκινοπαθείς δεν έχουν Φάρμακα επειδη η Χώρα λέεει ότι δεν έχει λεφτά μα δεν έκανε τίποτα η ΝΔ γιά να μη πάρει το Μέγαρο Μουσικής 90.000.000 Ευρώ επειδή τα χρώσταγε στις Τράπεζες ;