ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.12

ΚΙΜΩΝΑΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ... Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ .. ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ

Ο έμμισθος τρομοκράτης και τα αργυρώνητα παπαγαλάκια των ΜΜΕ…

Δεν χάνουν ευκαιρία τα ΜΜΕ να προβάλουν καθημερινά τον μεγάλο και τρανό Κίμωνα Στεριώτη, Διευθυντή!!! Τύπου & ΜΜΕ της ΔΕΗ.
Λίγο θα μας απασχολούσε ο ανωτέρω κύριος που με τις βαθειά "επιστημονικές" του γνώσεις, την "επιστημονική" του κατάρτιση και φυσικά το αμερόληπτο opengov εμπνεύσεως γΑΠ και κηπουρών του, και ο καθημερινός βομβαρδισμός τρομοκρατίας και προπαγάνδας, με την αμέριστη βοήθεια ΟΛΩΝ των «δημοσιογράφων» Υπηρεσίας.
Ακόμη κι αυτοί οι «δημοσιογράφοι» που...
εσχάτως χύνουν δάκρυ για την κατάσταση του ελληνικού λαού και το προσφάτως ανακαλυφθέν «εγκληματικό» μνημόνιο, δεν αντιδρούν όταν κάθε τόσο ο τρομοκράτης επαναλαμβάνει με στόμφο γκέμπαιλς: «Η ΔΕΗ είναι Ιδιωτική Εταιρία… Υπάρχουν οι κανόνες της αγοράς…».
Μεγάλε και τρανέ διευθυντή, μεγάλοι και τρανοί “δημοσιογράφοι”, τυχαία σας διαφεύγει, ξεχνάτε ότι η ΔΕΗ είναι περιουσία του ελληνικού λαού;
Σας διαφεύγει ότι καμία απόφαση, καμίας ξενόδουλης κυβέρνησης να πουλήσει-χαρίσει δημόσια περιουσία, δεν μπορεί να διαγράψει την πραγματικότητα;
Η ΔΕΗ οικοδομήθηκε με το υστέρημα του φτωχού έλληνα πολίτης, για να υπηρετεί τις ανάγκες τις κοινωνίας!
Η ΔΕΗ φτιάχτηκε με το υστέρημα των παππούδων μας, των πατεράδων μας και δεν ήταν «επένδυση» κανενός απατεώνα!
Μπορεί ως μεγάλος και τρανός επιστήμονας της επικοινωνίας να λέει ότι θέλει, αλλά αποτελεί ντροπή να καπηλεύεται τον ιδρώτα, τον μόχθο του λαού μας;
Ένας δημοσιογράφος, τουλάχιστον σ’ αυτό το θέμα, δεν μπορεί να βάλει στη θέση του τον ανόητο γκεμπελίσκο;
Ένας από όλους και όλες σας, δεν φοράει παντελόνια;
Την αλήθεια αργυρώνητοι απατεώνες!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήταν αυτά που έλεγε, το μόνο σχόλιο θα ήταν: ΤΟΜΕΡΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ!
Τώρα, το σχόλιο γίνεται: Όλοι όσοι εκπροσωπεί το πράμα αυτό είναι τόσο φασίστες;

Ζήτω ο Μαυροκορδάτος!!!