ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.6.08

Η ειρήνη του Ισραήλ είναι ένας πολεμικός Δούρειος ίππος;

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ
ΕΝΑ ΒΙΝΤΕAΚΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΚΟΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ (ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ???)


Την ώρα που ο λαός στην Ελλάδα πλήρως αποπροσανατολισμένος, κυριολεκτικά πεινάει, το πετρέλαιο έχει πάρει την άγουσα για τα 250$ το βαρέλι και οι πολιτικοί μας "χαριαιτίζονται" με τα πάσης φύσεως σκάνδαλα και την εν γένη πολιτική κατάπτωση και απόπτωση της χώρας, την ίδια στιγμή οι Ισραηλινοί αλωνίζουν πάνω από τον εναέριο χώρο της Ελλάδος στα νότια ανατολικά της χώρας κάνοντας ασκήσεις θανάτου εν όψει πιθανής επίθεσης εναντίον του Ιράν! Ενδεχομενο που αν τελικά συμβεί θα έχει τραγικές επιπτώσεις και για την Ελλάδα! Πολεμική άσκηση πρόβα τζενεράλε εν όψει ενδεχόμενης επίθεσης εναντίον του Ιράν-κάτι που εδώ στις ΗΠΑ φημολογείται εδώ και μήνες-πραγματοποιήσε το Ισραήλ την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου πετώντας πάνω από τον εναέριο χώρο στα ανατολικά της Ελλάδας!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ"



Η διασπάθηση του δημοσίου χρήματος , των τελευταίων δεκαετειών δεν αφήνει περιθόρεια στον κοινό νού να δικαιολογήσει την συνεχώς διαπιστούμενη με εργα διαστροφή στην διαφθορά της πολιτικής ζωής της χώρας , κατα κύριο λόγο απο τα κόμματα εξουσίας.

Κάθε φορά ακούμε την φράση "Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την απαξίωση του πολιτικού κόσμου" όταν σκάει μια σκανδαλώδη υπόθεση.Αυτή η φράση αποτελεί την κοινή συνθηματολογία όλων των πολιτικών μας εκπροσώπων, έχοντας θέση εξουσίας ή μη. Εδώ θα σταθώ , διαπιστώνοντας την κοινή τους πολιτική "γραμμή" που διαφοροποιείται σαφώς από πτέρυγα σε πτέρυγα του κοινοβουλίου μας κατά το δοκούν κάθε φορά αλλά χωρίς το μαχαίρι να μπει στο κόκαλο. Απλά βολεύει να την συντηρούν προς τέρψη υπόθαλψης του εγκλήματος που κατά συρροή συντελείται, αλλά και που πρέπει να "κατανοήσουμε "εμείς " για την προστασία της τιμής και υστεροφημίας τους.

ΟΛΟΙ τους είναι συνεργοί στο έγκλημα όταν κρύβονται πίσω από τους δικούς τους θεσπισμένους νόμους. Αποτελεί υποκρισία του χειρίστου είδους το επιχείρημα ότι ο ΕΛΕΓΧΟΣ στις δαπάνες των κομμάτων και των υποψηφίων ορίζεται επί του άρθρου 29, παραγρ. 2 του Συντάγματος το οποίο αναφέρει: "νόμος ορίζει τις εγγυήσεις διαφάνειας ως προς τις εκλογικές δαπάνες και γενικά την οικονομική διαχείριση των κομμάτων, των βουλευτών και των υποψηφίων βουλευτών"

Τις εγγυήσεις διαφάνειας ποιος τις διασφαλίζει; ή πως διασφαλίζονται; ποιός ΝΟΜΟΣ; .... αν διασφαλίζονταν σήμερα δεν θα είχαμε αυτή την αναταραχή που ταλανίζει τις τελευταίες μέρες την χώρα ,αλλά και στο παρελθόν , και που δημιουργεί κοινό αίσθημα απαξίωσης των πολιτικών στους πολίτες της. Ο νόμος ορίζει "ειδικό όργανο" που συγκροτείται με την συμμετοχή ανωτάτων δικαστικών λειτουργών καθώς επίσης και από ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ.
Εδώ ταιριάζει η σοφή ρήση "Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει" Το συμπέρασμα είναι ότι την ευθύνη την έχει ο ίδιος πολιτικός κόσμος επειδή δεν ΘΕΛΗΣΕ να θεσμοθετήσει κανόνες διαφάνειας και πραγματικού ελέγχου στα κόμματα και στους βουλευτές.

Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ... ΠΙΣΤΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

Ο ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

20.6.08

Η "ΑΓΙΑ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


ΛΕΣ;;;; ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΘΑΝΕ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ;;;;

EURO 2008

ΜΑΛΛON ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝΕ!!!!!!!!!

ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ


Μετά τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές στη δυτική πλευρά, αλλά και το «κύμα» των σεισμικών δονήσεων που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα είναι οι λόγοι που οι επισκέπτες στη χωρα μας δεν επιλέγουν ως τόπο επίσκεψης την Πελοπόννησο.

Η πτώση είναι αισθητή τόσο στους επιχειρηματίες οι οποίοι μιλούν για πτώση άνω του 30% σε σύγκριση με το ιδιο χρονικό διάστημα πέρσι .

Αλλά και από το λιμάνι της Πάτρας κατεγράφη πτώση της τάξης του 22% από πέρσι στην κίνηση του λιμανιού για το ίδιο χρονικό διάστημα.

"O ΑΘAΝΑΤΟΣ....."

ΑΝΑΒΙΩΣΕ Ο....ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ.....





Με τις εξηγήσεις του ο Τσουκάτος... αναβίωσε τον Γνωστό Γκούρεζα τον κομματάρχη του θρυλικού Μαυρογιαλούρου






ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ: "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑ ΕΓΩ..... ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑ
ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ"

ΨΙΘΥΡΙΣΜΟΙ .......




ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΝΕΣ

ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

" Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ "

ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΣ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ. ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ!!! ΑΚΙΝΗΤΑ!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ;; ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΗΑ ΠΟΛ/ΚΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (είναι χιλιάδες) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΥΡΩΡΕΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΤΟΥ ΘΥΡΩΡΕΙΟΥ, ΣΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ!!! ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ!!! Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΣ, ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!

ΑΝΑΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ:http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ


ΤΩΡΑ 15.30 ΜΕΝΕΤΕ ΜEΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ
ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ.

TΟΥΣ ...ΑΡΠΑΞΑΝ!!!!

Υστερα από πολύμηνη έρευνα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος εννέα Αλβανών, τριών συνοριακών φύλακων, αστυνομικών, μίας τελωνειακής και ιδιώτων Έλληνων και Αλβανών, οι οποίοι ήταν μέλη σπείρας που διακινούσε κλεμμένα αυτοκίνητα στα ελληνοαλβανικά σύνορα και με αμοιβή διευκόλυναν Αλβανούς λαθρομετανάστες να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!


Φιλοτέχνησε ο http://bang-gr.blogspot.com/



ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ....ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΩΝ "ΞΗΡΩΝ".... ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;



@ΠΕΡΣΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.




@ ΦΕΤΟΣ ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΤΆΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ


ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ




@ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ...ΠΑΛΙ ...ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ (ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ) ....ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΕΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΥΓ: ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;;;;;


ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ,ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ,ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΘΕΣΠΙΣΗΣ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ,ΚΩΦΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ "ΣΤΟΧΩΝ" ΣΑΣ!!!!!!
Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ


Πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς σε Ανατολική Αττική και Εύβοια προβλέπει για σήμερα το δελτίο επικινδυνότητας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Οι ισχυροί άνεμοι και οι υψηλές θερμοκρασίες ανεβάζουν το δείκτη επικινδυνότητας στο βαθμό 4, ένα βήμα πριν από το γενικό συναγερμό.

Το παράξενο ζευγάρι "Ο αστός και ο γιος του μπακάλη"


"Οι «ατσαλάκωτοι», όπως αποκαλούσε ο κ. Τσουκάτος τα στελέχη που απολάμβαναν την εξουσία χωρίς να κοπιάζουν, δεν έπαυαν να ρίχνουν πεπονόφλουδες. «Μιλάει πολύ, δεν κρατάει μυστικά, χώνεται παντού» ήταν οι συνήθεις «κατηγορίες». Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Τσουκάτος ήταν πανταχού παρών. Αναλάμβανε τις «επικίνδυνες αποστολές» εκεί όπου δεν πήγαινε κανένας. Η μόνη αποστολή που δεν έφερε εις πέρας ήταν αυτή που αφορούσε στον ίδιο. Από το ένα συνέδριο στο άλλο κάτι «έσπασε». Ετσι γίνεται στα κόμματα με τους «ανθρώπους των προέδρων». Ισως μόνο ο κ. Θ. Καπετανάκης, ο άνθρωπος που τον στρατολόγησε στο ΠαΣοΚ πριν από είκοσι χρόνια, ή ακόμη και ο φίλος του ο κ. Π Λάμπρου, με τον οποίο πέρασαν τα «πέτρινα χρόνια» στη Χαρ. Τρικούπη, μπορούν να κατανοήσουν τι είναι τελικά αυτό που συνδέει τον κ. Τσουκάτο με τον κ. Σημίτη."
Το ΒΗΜΑ, 04/04/1999 , Σελ.: A22
Η ιδιόμορφη σχέση των δύο , και η αμέριστη εμπιστοσύνη του Κου Σημίτη στο πρόσωπο του Κου Τσουκάτου.... αφήνει σκιές στο προφίλ του τέως Πρωθυπουργού εν όψη εμπλοκής του δεύτερου στο σκάνδαλο SIEMENS.

"ΔΙΔΑΓΜΑ"


ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΙΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS......
ΑΒΙΑΣΤΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΟ "ΔΙΔΑΓΜΑ" ..... ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
"ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ"
Οι Γερμανοί αποδείχτηκε ότι είναι στο αίμα τους ο προγραμματισμός και η "τάξη" . Οι άνθρωποι κρατάνε δεφτέρια , για την παραμικρή λεπτομέρεια ειδικά στις συναλλαγές τους.
ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΕΣ ΕΝ ΓΕΝΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ....ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

ΤΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS



ΤΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS ΚΑΙ Τ ΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΙΒΑΖΕΤΕ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΥΣ ΣΥΡΜΟΥΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;;;;
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΊΣΑΤΕ
ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η SIEMENS AKOMA ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Κ.Α

19.6.08

ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ....ΓΙΑ ......"ΔΙΑΓΡΑΦΗ"


Ο Anemos είπε:


Λοιπόν δε συνηθίζω να ασχολούμαι με την κομματική επικαιρότητα, αλλά θα κάνω μία εξαίρεση γιατί έχει προεκτάσεις. Πρώτα, θεωρώ πως μόνο ο λαός έχει δικαίωμα να διαγράφει. Αλλά ο πρωτ΄οπ΄όλο πχιότητας δε διαγράφηκε από τη συνείδηση του λαού, ούτε όταν μαγάρισε την ελληνική βουλή με τις ευχαριστείες στους πλανιτόμπατσους, ούτε όταν δόλια και ξαφνικά το φραπεδάκι στο πλαστικό ποτήρι έφτασε 1,5 ευρώ από 150 δραχμές τριπλασιαζόμενο παράλληλα με τόσα άλλα είδη. Ούτε καν όταν στην ίδια τετραετία, οι Κούρδοι άρχισαν να μας βλέπουν αλλιώς λόγω των γνωστών περιστατικών. Οπότε προφανώς αν δεχθούμε την υπαρκτή δημοκρατία, δικαιούται να μιλά. Όμως, το να εκφράζεσαι τόσο αντίθετα στον ποιμένα των ψηφοφόρων σου, χωρίς προειδοποίηση, προφανώς είναι κατακριτέο, αν θες να ανήκεις σε ένα δόγμα-κόμμα-μαντρί όπως όλα, ειδικά τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι καλοπληρωμένοι σε υπηρεσίες έτερων δογμάτων-κομμάτων-ματριών που περιμένουν να πιαστούν από κάτι για να σε κατασπαράξουν.Το ζήτημα πάλι για μένα βρίσκεται στο κατά πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη των κομμάτων. Και ειδικά όταν μία διαγραφή βασιζόμενη στον αγώνα της κομματικής εξουσίας, μπορεί να γίνει τόσο σίριαλ σε βάρος των πραγματικών προβλημάτων. Θεωρώ, όμως πως αυτό είναι στην πραγματικότητα το μόνο υπαρκτό πρόβλημα στη σκέψη των πολιτικών μας. Οι κοκορομαχίες τους. Όλα τα άλλα, τα έχουν λύσει. Έχουν πλάνο...Τώρα, αν πίστευα στην υπαρκτή δημοκρατία, θα απαντούσα κάπως έτσι: Ο Μέγας Αλέξανδρος, εκτέλεσε τον καλύτερό του φίλο, επειδή του αντιμίλησε όντας μεθυσμένος. Όχι για την πράξη του αυτή καθ' αυτή, αφού μεταξύ τους δεν υπήρχαν τέτοιες μικρότητες.

Η πραγματική αιτία βρισκόταν στο ότι αυτό έγινε μπροστά σε επίσημους απεσταλμένους του εχθρού, κάτι που θα τον έκανε να φανεί ανίκανος να ελέγξει ακόμη και τους κοντινούς του ανθρώπους.

Σήμερα, που ο πιο επίσημος εχθρός για τους Έλληνες, είναι το αντίπαλο κόμμα, ο κύριος αυτός έκανε αυτό ακριβώς που υπαγορεύει ο αγώνας για εξουσία...

18.6.08

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ


''Ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι ανάξιος απαντήσεως, διότι το μόνο που κάνει είναι να σκυλεύει τους πολιτικούς του αντιπάλους''

''κινείται στη λογική ο άνθρωπος είναι θηλαστικό, ο σκύλος είναι θηλαστικό, άρα ο άνθρωπος είναι σκύλος"


Αυτή είναι η απάντηση του Υπουργού Οικονομίας στις καταγγελίες Καρχιμάκη σήμερα στην συνεδρίαση της βουλής για τον ΟΤΕ.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε τον υπουργό ότι την σύμβαση που συνάπτει το Ελληνικό δημόσιο με τον γερμανικό κολοσσό είναι προϊόν ιδιοτελών συμφερόντων αφού η γυναίκα του κου Αλογοσκούφη είναι η γενική διαχειρίστρια της ακίνητης περιουσίας της Deutsche Telekom.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ:''η σύζυγός μου δουλεύει, διότι έχει τρία παιδιά να ζήσει''


Εμείς λέμε...... ασχέτως αν οι καταγγελίες ευσταθούν ή όχι ......τότε κύριε Αλογοσκούφη ,είναι τουλάχιστον προκλητικό να επικαλείστε τα παιδιά σας ότι για να "ζήσουν" πρέπει να δουλεύει η γυναίκα σας ....και που ;....σε φάμπρικα δουλεύει;;; ή δεν καταλαβαίνουμε;;;

Και καλά ...αν δεν δουλεύει και παραιτηθεί ας πούμε ...πάλι δεν έχουν τα παιδιά σας να ζήσουν;;;;

Αν δεν έχουν...... ας πουλήσουν τις βίλες σας στα νησιά που έχεται!!!!!


ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!! ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Ο Κος Τ. ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS


Ο Τάσος Μαντέλης, Υπουργός των Κυβερνήσεων Σημίτη, ήταν αυτός που υπέγραψε τις συμφωνίες του ΟΤΕ και του ΟΣΕ , καθώς επίσης είναι και αυτός που υπέγραψε τις αναθέσεις στη SIEMENS.


Βρέθηκε αρχειοθετημένο ένα σημείωμα στο λογιστήριο της SIEMENS.

Το εν λόγω σημείωμα, αναφέρεται σε υπουργική «μίζα», όπως δήλωσαν στελέχη της εταιρείας που διαχειρίζονται τους «ύποπτους» λογαριασμούς.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ


ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ
ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ
ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ
(ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!!!!)

Αποπέμπουν Αθανασόπουλο...... και από κίνηση δημοσιογράφων με επικεφαλη... τον "Γαλαζοαίματο"


ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΕΗ Ο Κος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ "ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΗΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑΣ" (Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ Η……… ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ) ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.


Παρά τις διαθέσεις ,του Γιώργου Παπανδρέου έτσι όπως αυτές εξυφάνθηκαν μετά την διαγραφή Σημίτη να επιβάλει τον ρόλο αρχηγού στο κόμμα του , η χθεσινή συνεδρίαση της βουλής με θέμα την απόφασης της πρότασης δημοψηφίσματος - που ήταν και το μήλο της έριδος - έβγαλε λαβράκι για τον διχασμό των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Υποτίθεται ότι το ΠΑΣΟΚ μετά την κακή στιγμή "ανταρσίας" με αποτέλεσμα την διαγραφή Σημίτη προχωρούσε εκ νέας αρχής συντεταγμένο .

Αυτές τουλάχιστον ήταν και οι χθεσινές δηλώσεις του προέδρου Γ. Παπανδρέου.


Το "συντεταγμένο αρραγές " ΠΑΣΟΚ είναι στους ευσεβείς πόθους του προέδρου του, αφού εχθές κατά την συνεδρίαση του Σώματος οι γνωστοί Βενιζελικοί δεν πήραν καν τον λόγο να υποστηρίξουν την πρόταση του προέδρου τους ,και το χειρότερο .....ούτε καν ο εισηγητής της ...ο κος Λοβέρδος.


Αυτό δεν είναι ανοιχτή ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ του Γ. Παπανδρέου και μάλιστα μέσα στην εθνική αντιπροσωπία;;;;;;;


ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ


Η Ντόρα Μπακογιάννη πριν από λίγο με δήλωση της σε ρεπόρτερ του ALPHA διαφοροποιήθηκε από τη θέση της κυβέρνησης της και κατ επέκταση από την θέση του Πρωθυπουργού για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής από την Βουλή για την υπόθεση SIEMENS. Πολύ διπλωματικά δήλωσε : "αν χρειαστεί πρέπει να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση SIEMENS"

ΑΡΧΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.....


Στη Κίνα όχι μόνο τα τραγιά που κουτουλάνε, αλλά και τα ερίφια, οι αμνοί που βελάζουν, οδηγούνται προς σφαγήν...
Κι΄όμως, εκεί, στη χώρα της πιό στυγνής δικτατορίας και των εκτελέσεων, θα αναβιώσει η ολυμπιακή ιδέα από τους σφάχτες της δημοκρατίας...
Και η ελληνική σημαία θα παρελάσει επι κεφαλής των αθλητών των πολυεθνικών-εμπόρων της ολυμπιακής ιδέας...
Και θα αφεθούν στους ουρανούς γύπες και γέρακες, μασκαρεμένοι σε περιστέρια... Ποιούς κοροιδεύετε ρε εγκληματίες όχι μόνο πολέμου, αλλά και ειρήνης...
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ...

ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ... ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ



Πάνω από 200 Εκατομμύρια ευρώ είναι η χρηματική ποινή της Heineken στην Ολλανδία γιατί διαμόρφωνε με αθέμιτα μέσα την τιμή της μπύρας στην Ολλανδία.


Παρόλα αυτά η τιμή της μπύρας στην Ελλάδα σε σύγκριση με την Ολλανδία εξακολουθεί να είναι πιο ακριβή


Στην Ελλάδα ο Κος Φώλιας ζήτησε τα κοστολόγια από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία και αυτή όχι μόνον δεν τα δίνει αλλά απειλεί και τα ΜΜΕ που έβγαλαν το θέμα στον αέρα ότι θα αποσύρει την διαφήμιση της από όσους την πάνε κόντρα.





ΠΡΟΣ ΜΠΥΡΟΒΙΟΥΣ ...........ΣΤΡΙΜΩΞΤΕ ΤΟΥΣ

"ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ"

"Η επιστολή Σημίτη αποτελούσε ,υπονόμευση στο πρόσωπο μου και στην θέση του ΠΑΣΟΚ. Μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο για να εκφράσει την αντίθεση του ή να με ενημερώσει" επιχειρηματολόγησε ο Γιώργος στον Νίκο Χ"νικολάου χθες στην συνέντευξη του στο ALTER.

Κύριε Σημίτη ...πρόσεξε λίγο... τα αποτυπώματα που αφήνεις πίσω σου.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ GAY ΙΕΡΕΙΣ …ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ









Τι παρακμή ήταν αυτή στην πρωινή ζώνη του ALPHA ;;;;



Ο Αυτιάς είχε επί μία ώρα με προσκεκλημένους Ανδρέα Βουτσινά, και Γιάννη Γαλάτη το θέμα του γάμου των gay Ιερέων στην Αγγλία.


ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΓΛΥΚΟ ΤΩΝ GAY ......

"ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ" BACK - LOVE - & ASS

"ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ"

Από : www.citypress-gr.blogspot.com
Πράγματι οι κατώτερες ελληνικές ‘βενζίνες’ ελέγχονται για την ποιότητα τους από το Μετσόβιο πολυτεχνείο. Η ΕΚΟ μάλιστα έχει την καλύτερη απλή αμόλυβδη με τουλάχιστον 96-97 οκτάνια αντί για 95 που κάνει ιδανικότερη την καύση του μίγματος. Συν το γεγονός πως είναι και λίγο οικονομικότερες. Αξίζει να το δοκιμάσουμε, γιατί νομίζουν πως είναι τα αφεντικά οι λεγόμενες ‘’7 αδελφές’’. Αν αυτό το μήνυμα που ξεκίνησε από τη Γαλλία διαδοθεί στον υπόλοιπο κόσμο ίσως τους κάνουμε να προβληματιστούν και να αφήσουν τα ‘παιχνίδια’ με τις τιμές του πετρελαίου. Ας βάζουμε AVIN, ELIN & ΕΚΟ
Ενδιαφέρον Μήνυμα που μόλις μου ήρθε και σας το παραθέτω. Διαβάστε το, σκεφτείτε το, και προωθήστε το.. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!
Από την ομάδα του Beppe Grillo ξεκινάει μία καινούρια πρωτοβουλία..(η προηγούμενη ήταν για το κόστος των επαναφορτιζόμενων τηλεφωνικών καρτών...με καταπληκτικά αποτελέσματα !!!!!!!!!!) η δοκιμή δεν κοστίζει τίποτα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ? Και στην περίπτωση που δεν έχεις αυτοκίνητο, σε παρακαλούμε να προωθήσεις το μήνυμα σε φίλους σου. Βενζίνη στη μισή τιμή? Ας κάνουμε κάτι. Μάθαμε για μία κοινή ενέργεια που μπορούμε να ασκήσουμε πίεση στις μεγάλες εταιρείες πετρελαίου. Ακούμε τον τελευταίο καιρό ότι η βενζίνη θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο και θα φτάσει έως 1,50 ευρώ το λίτρο. ΜΑΖΙ μπορούμε να μειώσουμε την τιμή κινούμενοι μαζί με εξυπνάδα και αλληλεγγύη. Μα πως? Το σύνθημα είναι: «Χτυπήστε το πορτοφόλι των εταιρειών βενζίνης και αφήστε τους μόνους τους». Σκεφτήκαμε να ορίσουμε μία συγκεκριμένη μέρα που δεν θα αγοράζαμε βενζίνη, πράγμα που έκανε τις εταιρείες να γελάσουν, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι τα ρεζερβουάρ θα ήταν γεμάτα από την προηγούμενη ημέρα. Η επόμενη σκέψη δεν νομίζω να τους κάνει να γελάσουν τόσο..! Οι ιδιοκτήτες πετρελαιοπηγών και ο OPEC μας έκανε να πιστέψουμε ότι η τιμή του 0,95 και 1 ευρώ για κάθε λίτρο είναι μία καλή τιμή, μα εμείς θα τους πείσουμε ότι υπάρχουν και τιμές πιο λογικές. Οι καταναλωτές μπορούνε να επηρεάσουν σημαντικά τις πολιτικές των εταιρειών: Πρέπει απλώς να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη που έχουμε. Η πρόταση είναι να μην καταναλώσουμε βενζίνη από τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου την SHELL και την ESSO και επίσης από BP – Mobil (γιγάντιος όμιλος) μέχρι το τέλος του χρόνου, που ούτως ή άλλως είναι μία εταιρεία. Εάν δεν πουλήσουν καθόλου βενζίνη (ή πουλήσουν πολύ λιγότερη) θα αναγκαστούν να μειώσουν τις τιμές. Και όταν αυτές οι δύο εταιρείες μειώσουν τις τιμές οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούν. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε εκατομμύρια οι ΟΧΙ πελάτες της SHELL και της BP – Mobil σε όλο τον κόσμο. Αυτό το μήνυμα προέρχεται από την Γαλλία και στάλθηκε από περίπου τριάντα άτομα, αν αυτοί το προωθήσουν σε δέκα φίλους αμέσως γίνονται τριακόσια και αν αυτοί κάνουν το ίδιο θα γίνουν τρεις χιλιάδες, κ.ο.κ. Αν κινηθούμε γρήγορα θα καταφέρουμε να φτάσουμε αριθμούς πολύ μεγάλους και ικανοποιητικούς, γι' αυτό στείλε το μήνυμα σε δέκα φίλους σου ζητώντας τους να το προωθήσουν με τον ίδιο τρόπο.
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΑΚΗ.

17.6.08

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΚΥΠΡΟΥ



Γράφει ο/η Greek American News Agency
17.06.08
«Τραμπουκισμός» ΗΠΑ κατά Κύπρου

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε το ψήφισμα (1818) για την ανανέωση της θητείας της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ στην Κύπρο, χωρίς καμία αλλαγή στο σημείο που γίνεται αναφορά στο Κοινό Ανακοινωθέν της 23ης Μαΐου, όπως ζητούσε η αμερικανική αντιπροσωπεία, η οποία δημιούργησε μια πρωτοφανή και σοβαρότατη εμπλοκή στη διαδικασία έγκρισης του ψηφίσματος για μερικές ώρες.
Συγκεκριμένα ύστερα από σφοδρές πιέσεις της Άγκυρας επιχείρησε να ανατρέψει στο παρά πέντε βασική και θεμελιώδη παράμετρο για τη μελλοντική λύση του Κυπριακού.
Στην ουσία επιχειρήθηκε να ερμηνευτούν με διαφορετικό τρόπο οι αναφορές στη συμφωνία της 23ης Μαΐου περί «συνεταιρισμού» και «δύο συνιστώντων κρατών».
Η απροκάλυπτη ενέργεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας είχαν συμφωνήσει από την περασμένη Πέμπτη για τις τελικές διατυπώσεις, ήταν κυριολεκτικά κεραυνός εν αιθρία (σ.σ.: δεν έχει επιχειρηθεί ποτέ στα χρονικά του Συμβουλίου Ασφαλείας τέτοιου είδους παρέμβαση πριν από την ψηφοφορία) για τη Λευκωσία και την Αθήνα, αλλά και για τη βρετανική διπλωματία που, ως είθισται, συντάσσει τα προσχέδια ψηφίσματος.
Η απροσδόκητη ενέργεια της αμερικανικής διπλωματίας αιφνιδίασε ακόμη και τους... Αμερικανούς διπλωμάτες στον ΟΗΕ και έγινε μόλις ένα 24ωρο μετά τη συνάντηση της Κοντολίζα Ράις στο Παρίσι με τον Τούρκο ΥΠΕΞ και ενώ ήταν σε εξέλιξη η επίσκεψη Μπακογιάννη στην Κύπρο.

Για περισσότερα:http://www.greekamericannewsagency.com

Οι συλλήψεις bloggers τριπλασιάστηκαν πέρυσι σε σχέση με το 2006

αναμεταβίβαση απο:citypress-gr.blogspot.com
Αυτό δείχνει η φετινή έκθεση του πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον.
Το 2007 συνελήφθησαν τουλάχιστον 36 bloggers, ενώ από το 2003 το σύνολο των
συλλήψεων έχει φτάσει τους 64, αναφέρει η έκθεση Παγκόσμιας Πρόσβασης στην
Πληροφορία.Οι μισές από τις συλλήψεις αυτές έγιναν στην Κίνα, την Αίγυπτο και το Ιράν,
ωστόσο από τη λίστα δεν απουσιάζουν και δυτικές χώρες όπως η Βρετανία, η Γαλλία, ο
Καναδάς και οι ΗΠΑ.…………..…
Αναφορές σε περιστατικά διαφθοράς στις κυβερνήσεις, καταγγελίες για παραβίαση των
ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καταστολή διαδηλώσεων είναι συχνά αιτίες σύλληψης.Η
έκθεση τονίζει ότι ο πραγματικός αριθμός των συλλήψεων θα μπορούσε να είναι
μεγαλύτερος, ωστόσο πολλά περιστατικά δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιωθούν.Πολλοί
blogger
φυλακίστηκαν για ένα μέσο διάστημα 15 μηνών, ενώ το μέγιστο που καταγράφηκε ήταν
οκτώ χρόνια.Οι συντάκτες της έκθεσης θεωρούν ότι η άνοδος στις συλλήψεις το 2007
αποτελεί ένδειξη της «αυξανόμενης» πολιτικής σημασίας των ιστολογίων.Προβλέπουν
μάλιστα νέα αύξηση φέτος λόγω της αύξησης της δημοτικότητας των ιστολογίων, της
μεγαλύτερης αστυνόμευσης του Διαδικτύου, καθώς και των εκλογών σε Κίνα, Πακιστάν,
Ιράν και ΗΠΑ.
Σε μια άλλη εξέλιξη που αφορά τα ιστολόγια, το πρακτορείο Associated Press ξεκινά διάλογο
με τους bloggers για το πώς μπορούν να χρησιμοποιούν πληροφορίες από τα άρθρα του χωρίς
να παραβιάζουν την πνευματική του ιδιοκτησία.Αφορμή ήταν οι διαμαρτυρίες bloggers για
εξώδικο που έστειλε το AP σε δημιουργό ιστολογίου κάνοντας λόγο για λογοκλοπή.
http://studioa-blog.blogspot.com

ΑΚΟΥ!!!! ........ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!!!!


Το Σάββατο 14-06-08 τα διόδια Ελευσίνας έγιναν στόχος ληστών,οι οποίοι απέσπασαν και διέφυγαν με λεία 112000 € .
Μετά την καταγγελία της ληστείας στην ΕΛΑΣ αυτή διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν ενημερώθηκε εγκαίρως για να καταδιώξει τους ληστές.
Πόσο εγκαίρως ρε παλληκάρια;;;;;;;;;;;;; ΕΧΕΤΕ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!!!!!!

ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΠΟΤΕ




Γράφει ο :http://kolotrixes.blogspot.com/





Τριγυρίζω στα blogs, σε ιστοσελίδες, κάνω ζάπινγκ στην τηλεόραση καθώς και στα ξένα δορυφορικά δίκτυα, διαβάζω εφημερίδες, ακούω ραδιόφωνο αλλά φεύ ! Τίποτε !Η είδηση δεν βρίσκεται πουθενά όσο κι αν ψάχνω. Θέλω να πω ο ποιητής ότι η είδηση δεν δημοσιεύεται. Η είδηση παράγεται πίσω από τις κλειστές πόρτες από κάποιους που συζητούν γιά τις τύχες μας χαμηλόφωνα, παράγεται σε σκοτεινές γωνιές από σκοτεινούς τύπους, παράγεται σε φορολογικούς παραδείσους σε τροπικά νησιά από κωλοπετσωμένους λογιστές και δικηγόρους, παράγεται από πουλημένους δημοσιογράφους σε βρώμικες συναλλαγές με την εξουσία και το κεφάλαιο, παράγεται από διεφθαρμένους πολιτικούς, άπληστους κρατικούς αξιωματούχους και αδίστακτους δημόσιους υπάλληλους, παράγεται από πρεζοχοντρέμπορες πάνω σε γιώτ, θαλαμηγούς και καμουφλαρισμένα φορτηγά πλοία, παράγεται από τρύπιους μπάτσους, πληρωμένους δολοφόνους και τους εντολείς τους, παράγεται από μιλημένους δικαστικούς λειτουργούς, τέλως πάντων παράγεται από κάποιους και εκεί όπου δεν θα βρίσκεται κανένα ηθικό στοιχείο γιά να την καταγράψει και να την κάνει γνωστή στον κόσμο.Έτσι εσύ κι εγώ και όλοι μας απλά θα ζούμε με τις υποψίες, τα κουτσομπολιά και τις φήμες, θα βλέπουμε κάποιον καπνό αλλά τη φωτιά ποτέ.Μιά τέλεια εικονική πραγματικότητα, στην οποία τα λαμόγια την βγάζουν πάντα λάδι και καθαρή κι εμείς οι μαλάκες μπαίνουμε φυλακή ή μας παίρνουν μέχρι και τα σώβρακα για χρέη μερικών ευρώ.Εγώ ένα πιστεύω : είδηση είναι αυτό που φαντάζεσαι-υποπτεύεσαι και ακόμη χειρότερα ...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ!!!!!!!!!!!1

Τα άρθρα της συνθήκης της Λισαβόνα
προβλέπουν τον"λόγο" των πολιτών ως βάση της!!!!!!!

Αν έχουμε τέτοια δικαιώματα, γιατί δεν μας τα αναγνωρίζουν;;;;;;



ΆΡΘΡΟ 8 Α3
- Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στο δημοκρατικό βίο της Ένωσης. Οι αποφάσεις λαμβάνονται όσο το δυνατόν πιο ανοιχτά και εγγύτερα στους πολίτες.
4- Τα πολιτικά κόμματα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, συμβάλλουν στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής πολιτικής συνείδησης και στην έκφραση των πολιτών της Ένωσης.
ΑΡΘΡΟ 8 Β1- Τα θεσμικά όργανα δίδουν, με τα κατάλληλα μέσα, στους πολίτες και στις αντιπροσωπευτικές ενώσεις τη δυνατότητα να γνωστοποιούν και να ανταλλάσσουν δημόσια τις γνώμες τους σε όλους τους τομείς δράσης της Ένωσης.
4- Πολίτες της Ένωσης, εφόσον συγκεντρωθεί αριθμός τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου, υπήκοοι σημαντικού αριθμού κρατών μελών, μπορούν να λαμβάνουν την πρωτοβουλία να καλούν την Ευρωπαϊκή επιτροπή, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, να υποβάλλει κατάλληλες προτάσεις επί θεμάτων στα οποία οι εν΄λόγω πολίτες θεωρούν ότι απαιτείται νομική πράξη της Ένωσης για την εφαρμογή των Συνθηκών.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΏΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ;;;;;;;;

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.......ΚΡΑΤΟΣ!



Οι πολίτες της σεισμόπληκτης Ηλείας και Αχαΐας δεν είναι ικανοποιημένοι με το ...αλαλούμ των πρώτων ημερών, και έχοντας την εμπειρία εγκατάλειψης τους από το υποσχόμενο Κράτος για επανορθώσεις από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού , δικαιολογείται η δυσπιστία τους, καθώς και τα εύλογα παράπονα τους. Η ελπίδα να διορθωθούν τα πράγματα βέβαια είναι ευχή όλων μας , βλέποντας όμως όλα τα στραβά αλλά και ....την κατ εξακολούθηση ληστεία των Ελλήνων πολιτών με τελευταίο και κορυφαίο..... την σύσταση του κτηματολογίου καλοκαιριάτικα για να εισπράξουν οι αποτυχημένοι διαχειριστές του Υπουργείου Οικονομίας τα 35€ και να κλείσουν μέρος της τρύπας του προϋπολογισμού τους ,η ελπίδα είναι μάλλον μακριά.

Ζητείται σοβαρό και αποτελεσματικό κράτος για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των έρμων πολιτών αυτής της χώρας που μόνον υποχρεώσεις έχουν έναντι του κράτους που δεν κάνει τίποτα για την "ακρίβεια" ,την βελτίωση του "ανταγωνισμού",την "αισχροκέρδεια", την βελτίωση των παροχών υπηρεσιών υγείας,παιδείας,ασφάλειας.

Για αυτήν την κυβέρνηση όλα τα παραπάνω .....είναι άγνωστες λέξεις.... όπως και η λέξη "ενδιαφέρομαι"....την αντικατέστησε με το "εμπαίζω" !!!!!!

Ο

ΕΝ ΔΙΑΣΤΆΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

«ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ;;………….."ΕΓΓΛΕΖΟΙ"»


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ «ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΕΣ» ΔΥΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ,ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ (ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ;;; ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ «ΤΥΠΙΚΗ»;;;) –ΚΑΘΑΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!!! –

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΑΣ...... ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ.

ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΕΣ ….ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!

ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ………..









ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ …..ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ..

Η www.zougla.gr on line παραθέτει όλο το «παραμύθι» των αλληλοκατηγοριών Μάκη – Θέμου λες και έχουν το μοναδικό προνόμιο ο κόσμος να περιστρέφεται γύρω από αυτούς τους δύο.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ 500.000 ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.


ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΝ ΟΨΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 500.000 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΩΝ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ…… ΚΤΗΝΗ!!


Σκοτωμένο και γδαρμένο από λαθροκυνηγούς βρέθηκε ένα από τα κόκκινα ελάφια που βρίσκουν καταφύγιο στο δάσος του βουνού. Το δέρμα με το κεφάλι του ζώου είχε πεταχτεί στο χώμα, ενώ παραπέρα εντοπίστηκαν τα εντόσθιά του. Το Δασαρχείο και η αστυνομία φρουρούν την περιοχή και κάνουν συνεχείς ελέγχους για να προστατεύσουν τη σπάνια πανίδα κόκκινων ελαφιών. Ο πληθυσμός των πανέμορφων θηλαστικών έχει μειωθεί σημαντικά μετά τις πυρκαγιές και αριθμεί μόνο 400 ζώα.
ΕSPRESSO

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ........Η «ΕΙΣΠΡΑΞΗ»


Από τις 17 Ιουνίου 2008 ξεκινάει η διαδικασία κτηματογράφησης σε 107 νέες περιοχές των Νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης και στις πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας που δεν είχαν ενταχθεί στο Κτηματολόγιο με παλιότερα προγράμματα. Οι πολίτες που διαθέτουν ακίνητη περιουσία σ΄αυτές τις περιοχές καλούνται να τη δηλώσουν στο Εθνικό Κτηματολόγιο από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2008, ενώ οι ομογενείς μας και οι κάτοικοι εξωτερικού μπορούν να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2008

ΠΕΡΙ ..."ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ"....ΚΑΙ ΑΛΛΑ...


Την πρώτη συνέντευξη του έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στα ΝΕΑ και στην Βούλα Κεχαγιά μετά την κίνηση Διαγραφής.

Γιώργος Παπανδρέου : «δεν χρωστάω ούτε μου χρωστάει ο Σημίτης»........

«Ήταν Υποχρέωση μου και καθήκον μου………ως πρόεδρος του κινήματος να υπηρετώ και να εγγυώμαι την ενότητα του ΠΑΣΟΚ δεν διέσπασα, με αυτή την κίνηση διασφάλισα την ενότητα.

Αυτά «περί δακτυλιδιού» στο Γιώργο

Απλά η διαδοχή του Γιώργου ……ήταν να του φορτώσει ο Σημίτης την σίγουρη ήττα στης εκλογές ...στην πλάτη ……του. Και μη ξεχνάμε ο Κώστας Σημίτης έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ με την βοήθεια του Γιώργου Παπανδρέου και για αυτό κατηγορήθηκε τότε ο Γιώργος από τους Διεκδικιτές του" τίτλου".

Περί ενότητας όμως Γιώργο μου δεν ξέρω...... το ΠΑΣΟΚ είναι μοιρασμένο.!!!!!

Δύο δημοσκοπήσεις παραθέτουμε που είδαν το φως της δημοσιότητας

METRON : 44% συμφωνεί με τον Γιώργο.

42% δεν συμφωνεί

ALKO : 48% συμφωνεί με τον Γιώργο.

45% διαφωνεί

16.6.08

NEA "Επεισόδια με πλαστικές σφαίρες και χημικά στη Λευκίμμη "


http://xyta-lefkimis.blogspot.com


16 Ιουνίου 2008,


19:05


Άρτεμις Σκορδίλη


Νέα βίαια επεισόδια ξέσπασαν σήμερα στη Λευκίμμη, στη Νότια Κέρκυρα, στην περιοχή κατασκευής του ΧΥΤΑ, όπου πριν από λίγες ημέρες βρήκε τραγικό θάνατο μία γυναίκα κατά τη διάρκεια συγκρούσεων των κατοίκων με δυνάμεις των ΜΑΤ.Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας στο μάτι, σύμφωνα με τη μαρτυρία του δημάρχου Λευκίμμης, Σπύρου Γατσούλη, στη Zougla.gr.Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της πόλης. Μεταξύ των τραυματιών είναι και υποδιευθυντής αστυνομικής διεύθυνσης Κερκύρας.Τα σημερινά επεισόδια άρχισαν στις 14:30 περίπου, όταν εκατοντάδες κάτοικοι της Λευκίμμης που διαφωνούν με την κατασκευή του ΧΥΤΑ στην περιοχή, επιχείρησαν να διακόψουν τις εργασίες της εταιρίας ΔΟΜΟΚΑΤ, που έχει αναλάβει εργολαβικά την διευθέτηση του εργοταξίου.Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως οι δυνάμεις των ΜΑΤ που έσπευσαν στην περιοχή, έκαναν αδιακρίτως χρήση πλαστικών σφαιρών και χημικών.Οι κάτοικοι της Λευκίμμης καταγγέλλουν επίσης πως με δόλιο τρόπο έχουν αλλάξει ιδιοκτησία τα χωράφια, στα οποία θα κατασκευαστούν οι εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ.

ΟΙ "ΜΕΝ" ΚΑΙ ΟΙ "ΔΕΝ"........ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

ΑΠΟ: GREEK AMERICAN NEWS AGENCY
http://www.greekamericannewsagency.com/



Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, η Βουλευτής και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ο διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικός διευθυντής της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, ο γνωστός συνάδελφος και επιτελικό στέλεχος της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κ. Αλέξης Παπαχελάς και ο επιχειρηματίας κ. Θωμάς (υιός Ιωάννη ) Βαρβιτσιώτης, πρόεδρος της γνωστής διαφημιστικής εταιρίας V+O που εξέδωσε και το σχετικό δελτίο τύπου για το μεγάλο deal μεταξύ Deutsche Telecom & OTE, ήταν οι "εκλεκτοί" προσκεκλημένοι στη συνεδριάση της περιβόητης Λέσχης Bilderberg που συνεδρίασε στη Virginia των ΗΠΑ από της 5 μέχρι και της 8 Ιουνίου 2008.

Όλα τα άλλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και φυσικά σε αυτή τη συνεδρίαση ποτέ δεν εμφανίστηκε -γιατί πολύ απλά δεν προσκλήθηκε- ο Ευάγγελος Βενιζέλος όπως ανεύθυνα διαδέδεται μέσω διαδικτύου από "σατυρικές" και μη, ιστοσελίδες.

Το Greek American News Agency σήμερα αποκαλύπτει την επίσημη λίστα συμμετοχών στη συνεδρίαση του της Λέσχης Bilderberg όπως αυτή δόθηκε σε ανώτερους κυβερνητικούς κύκλους σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή είναι η λίστα με όλες τις επίσημες συμμετοχές στην οποία φιγουράρουν όπως πάντα τα μεγαλύτερα ονόματα όλων των κυβερνήσεων αλλά και οργανισμών που έχουν διαδραματίσει μείζον ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις τα τελευταία 30 χρόνια με πρώτους τους Χένρι Κίσικγερ και Π Γούλφοβιτς.

Η συνεδρίαση του 2008 όπως θα διαπιστώσετε έχει αυξημένη την παρουσία Ρώσων επιχειρηματιών κάτι που λέει και αφήνει να εννοηθούν πολύ περισσότερα...Σε αυτή τη λίστα θα δείτε και τους Έλληνες που παρακολούθησαν τις εργασίες και την θεματολογία της αντζέντας της 3ημερης συνεδριάσης. ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ